2011-05-08
 12:25:48

The End....

Jag har funderat, funderat och velat fram och tillbaka så många gånger att jag blir nästan helt snurrig!
Blir ledsen när jag tänker på vad jag nu kommer att säga till er och kommer förmodligen vela fram och tillbaka miljarders gånger innan jag kommer klara av att trycka "spara & publicera"

Blogga är någonting jag själv gillar väldigt mycket om och har nu hållit på i 2,5 år.
Just denna bloggen har jag ägt sen 1 januari 2011!
  Nu på senaste tiden har jag till och med fått läsare, folk som faktiskt gillat det jag skriver och läser det. (Missuppfatta inte har ju inte någon stor blogg så, men ett antal trogna läsare varje dag finns och det är jag enormt tacksam för.)

Ni kan verkligen lysa upp min dag ibland med uppmuntrande/snälla/gulliga/roliga kommentarer, men jag känner att bloggen sätter lite press på mig hela tiden:
  Att jag ska uppdatera, jag måste ta bilder att ha med i bloggen, skriva varierat och nu känner jag nästan att jag blir lite less, eller less blev fel ord men jag vill inte att datorn ska få sluka hela mitt liv som det ibland känns som att den gör!

Jag ska nu ta ett uppehåll från bloggen och vi får se vad som blir av allt egentligen. Får se om jag kommer kunna hålla mig borta från bloggen... Vem vet efter en vecka kanske jag får världens inspiration och börjar om igen.
  Men just nu känner jag inte att jag har tid med det här och jag hoppas att ni förstår och tack alla för att ni följt min blogg och allt jag gjort, men nu måste jag kanske säga hej då!

Låter typ som att jag är deprimerad eller så nu när jag skriver, men det är jag verkligen inte! Är fortfarande samma glada person som många ni känner... Men bara inte vara lika mycket på datorn!
Har som ett konstigt band till bloggen och det är väldigt svårt att klippa av det, men just nu känns det som det rätta att göra och vad ni än gör, hata mig inte för det här.

Känns lite töntigt att skriva världens inlägg för det här, men jag vill inte heller bara säga att jag ska sluta utan någon anledning så nu får det bli såhär!
Kommer sakna er♥

Alla galna inlägg, bilder och inspiration kommer alltid att finnas kvar också om någon skulle känna för att kika in!


Tinalicious
PUBLICERAT: 2011-05-09, 08:36:16 | URL: http://Http://Tinalicious.blogg.se

Hejsan! Nu är veckans blogg dragen, så kika in och se om det var DU här: http://tinalicious.blogg.se/2011/may/veckans-blogg-1.html#comment

Vann du inte? Då kan du vara med denna vecka igen!

/Kram från Tina :D


Jennie ♥
PUBLICERAT: 2011-05-17, 17:38:37 | URL: http://jennsiii.blogg.se/

sv: jag gör inte mycket... jag kollar på fyra bröllop och ska göra mat nu snart. sj?


Tina
PUBLICERAT: 2011-07-01, 16:44:00 | URL: http://tinanj.blogg.se/

synd :/KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: