2011-05-08
 12:25:48

The End....

Jag har funderat, funderat och velat fram och tillbaka så många gånger att jag blir nästan helt snurrig!
Blir ledsen när jag tänker på vad jag nu kommer att säga till er och kommer förmodligen vela fram och tillbaka miljarders gånger innan jag kommer klara av att trycka "spara & publicera"

Blogga är någonting jag själv gillar väldigt mycket om och har nu hållit på i 2,5 år.
Just denna bloggen har jag ägt sen 1 januari 2011!
  Nu på senaste tiden har jag till och med fått läsare, folk som faktiskt gillat det jag skriver och läser det. (Missuppfatta inte har ju inte någon stor blogg så, men ett antal trogna läsare varje dag finns och det är jag enormt tacksam för.)

Ni kan verkligen lysa upp min dag ibland med uppmuntrande/snälla/gulliga/roliga kommentarer, men jag känner att bloggen sätter lite press på mig hela tiden:
  Att jag ska uppdatera, jag måste ta bilder att ha med i bloggen, skriva varierat och nu känner jag nästan att jag blir lite less, eller less blev fel ord men jag vill inte att datorn ska få sluka hela mitt liv som det ibland känns som att den gör!

Jag ska nu ta ett uppehåll från bloggen och vi får se vad som blir av allt egentligen. Får se om jag kommer kunna hålla mig borta från bloggen... Vem vet efter en vecka kanske jag får världens inspiration och börjar om igen.
  Men just nu känner jag inte att jag har tid med det här och jag hoppas att ni förstår och tack alla för att ni följt min blogg och allt jag gjort, men nu måste jag kanske säga hej då!

Låter typ som att jag är deprimerad eller så nu när jag skriver, men det är jag verkligen inte! Är fortfarande samma glada person som många ni känner... Men bara inte vara lika mycket på datorn!
Har som ett konstigt band till bloggen och det är väldigt svårt att klippa av det, men just nu känns det som det rätta att göra och vad ni än gör, hata mig inte för det här.

Känns lite töntigt att skriva världens inlägg för det här, men jag vill inte heller bara säga att jag ska sluta utan någon anledning så nu får det bli såhär!
Kommer sakna er♥

Alla galna inlägg, bilder och inspiration kommer alltid att finnas kvar också om någon skulle känna för att kika in!
2011-05-04
 22:12:47

Ny design?

Är SJUKT sugen på att ändra typ hela min design just nu!!!

Om det är någon som känner att den tycker någonting så bara kommentera... Den är så grå och tråkig. Nu när det blir vår, sommar och går över till bättre tider vill jag ha in gladare färger och mönster men jag vill inte heller att det ska bli rörigt och det går inte riktigt ihop alltid, men det ska ordna sig på något sätt!

Att jag inte heller riktigt kan med kodmallarna och stilmallarna är ju en annan sak, men till det finns nyfikenheten, upptäckar fingrarna och..... http://designadinblogg.se/

Blir bara glad av tips och förslag från era kloka skallar.
BOMBA gärna;)
2011-05-04
 16:09:25

Rare Fashion

Tittat, tittat och tittat på skolavslutningsklänningar längre än någon kan gissa och har gått runt på stan ett antal varv och letat i varendra lite vrå... Letat på ett antal nätbuktier med rimliga priser som jag känner att jag kan "lita" på!
  Har spanat in en klänning ett tag, beställdes hem i fredags och idag kom den i postlådan! Är sjukt glad, har hittat en nära perfekt klänning och jag är jätteglad!

Jag förstår att ni var väldigt intresserade av det här också!
2011-05-03
 16:31:08KUNG!♥
2011-05-02
 20:07:01

Ni kan aldrig gissa...... Vad jag just gjorde?
Var ute och sprang:O kände mig riktigt hurtig!
2011-05-02
 18:14:22

Shoelicious

Exclusive Lee SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMExclusive Lee SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMExclusive Lee SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMAline SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMAline SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMAline SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMMetric SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COMMetric SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COMMetric SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Nellyshoes

Inte galet höga priser, men galet höga klackar och galet snygga skor!
2011-05-01
 19:36:31

SvarOm detta inlägg

Svar: Nej, jag menade faktiskt Nyårs, för jag tog bilder från nyårs.
Glömde att fota nånting igår och eftersom vi var samma gäng på valborg som nyår så tog jag lite bilder därifrån istället... Hoppas inte att det gjorde nånting!
2011-05-01
 14:33:56

GårdagenBilder från Nyårsafton!

Valborg igår spenderades med dessa underbara människor. Blev väldigt dåligt med bilder tagna igår = inga bilder alls!