2011-03-31
 22:02:14

Orange lips


gillar att jag ser så koncentrerad ut......

Det syntes verkligen inte något bra alls på webbkameran, men min hand är verkligen full av läppstiftstreck efter att jag försökt att hitta ett orange läppstift, men det gick inte bra alls och det verkar typ inte finnas!
Hittade några typ orangeglittriga, men inga som var ORANGE, tycker att det är så galet snyggt.
Typ som såhär↓


Detta gillas starkt av mig!
2011-03-31
 21:15:15

31 mars


självporträtt som togs för ett tag sen.

Har varit en fullpackad men härlig dag som började på skolan, fortsatte till stan med min lilla Cissi och slutade med underbara kören United!
  Rikigt skönt att inte ha något prov eller massa läxor hängandes över en, bara en slappkväll, det gillas starkt!

Lite bilder på mina inköp får ni senare, har tänkt sy om och fixa till lite mer personligt på endel av plaggen och jag lägger nog upp före och efter bilder på de sen!

2011-03-30
 22:16:14

Jar of hearts



Åh, vad jag nördar den här låten på spotify just nu!
2011-03-30
 22:04:30

Hjälp Japan



Här på Pay For Japan kan ni hitta dessa posters, men även hjälpa japan genom att köpa hem grejer som Lady Gaga, Snoop Dog och en massa, massa andra kändisar designat som: postrar, t-shirtar, armband, halsband m.m
  Jag tror inte att någon har missat allt som hänt i Japan nu senaste och det finns säkert någon som vill göra något för att hjälpa till och jag tycker att ni kan börja med att kika in på Pay For Japan.
2011-03-30
 18:25:13

rummet ll



Såhär ser skissen ut just nu och jag tror att jag är klar med den, imorgon blir det att ta den till skolan och börja med den stora riktiga som jag ska göra bättre och mer noggrant. Nu vet jag ju hur och vad jag ska rita också, plus att jag kommer att färgsätta den också.
2011-03-30
 16:55:27

rummet



Har tagit hem ett bildarbete som jag känner att jag ligger sjukt mycket efter i och är långt ifrån klar än... Jag har inte haft så mycket inspiration på sistone och varit för noga! För detta är bara skissen, sen måste jag få över det här på ett större papper!
  Nu ska jag leta en bild på en fin ljusstake jag kan rita till på byrån.
2011-03-29
 20:51:23

Bom Bom Bom



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.... (andas) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
2011-03-29
 19:48:47

byCelina



Älskar halsbandet och huvudsmycket från byCelina!
2011-03-28
 21:03:02

28 mars


Nu blir det plugg, plugg och ännu mera plugg till NOprov på onsdag!

Har då nyss kommit hem från farbror och faster och träffat nytillskottet i släkten, min lilla söta kusin Milton! Han är jättegullig och jätteliten med urgulliga och gosiga kinder. Längtar lite till han är kring 1, 2 år då han börjar lära sig prata lite. Men roligt är det att få en liten kusin igen!

Lille Milton i egen person↑
2011-03-28
 16:26:47

Just the way you are!

En sak som jag önskat jag insett lite tidigare och jag har tänkt på det mycket och blivit mycket, mycket bättre på det. Men efter förra veckan har det som gått upp ett ljus för mig och det handlar just om att klanka ner på sig själv och dålig självbild/självkänsla.

Jag har länge inte tyckt om så mycket om mitt utseende, jag tyckte länge att jag var tjock och att jag hade dålig hy. Men även sättet jag bar mig åt på, jag var väldigt blyg och vågade inte riktigt ta kontakt med andra människor och jag hatade verkligen det med mig. Jag klarade inte heller av att redovisa själv inför min egen klass, då gick verkligen min dag under!
Jag gillade inte heller gympan, för att man behövde byta om kring andra människor, jag ville inte visa min kropp helt enkelt. Det här var värst när jag gick kring slutet av 4:an, 5:an och i början av 6:an.

Sen efter ett tag fick jag lite andra former eller vad man ska kalla det, min midja krympte lite och det hände kring 6:an, 7:an och det hjälpte mig väldigt mycket. Men då blev det ju mina finnar och min akne i ansiktet mycket värre istället och jag mådde fortfarande inte så jättebra över mitt utseende. Även fast jag inte kände mig lika nere som före.

Nu när jag går i 8:an har mitt självförtroende och självkänsla stigit väldigt mycket. En sak som har med det att göra kan vara musiken, för jag har klarat av att stå på scenen både med min sång men även dansat och uppträtt på andra sätt med tex. Småstjärnorna. Det ger en enorm kick och när det kom fram folk som man inte känner och säger att man är duktigt. Då är det klart att man blir glad!

  Nu kan jag faktiskt säga till mig själv att jag inte tycker att jag är ful, dålig, tjock, jag är bara jag och är mig själv och vad är det som är så dåligt med att vara jag egentligen PLUS att jag är i MIN storlek, jag behöver inte bli smalare. För jag är ju bara i min egen storlek och bara mig själv! Alla är bygda på olika sätt och bara för att man är lite grövre bygd, eller lika gärna väldigt smal bygd är det inget att klanka ner på. Alla har olika kroppsbyggnader och levnadsvanor (PUNKT) Men det är ju inte bra att lida av anorexia eller åt andra hållet fetma, för det! Men vad spelar det för roll om du råkar ha några centimeter större runt midjan än någon person du ser i någon tidning eller på stan och vara avis? Tänk om just den personen tittar på dig och tänker: Åh vilka vackra ögon eller åh, vilket fint hår. Alla ser ut på olika sätt och är inte det helt fantastikt egentligen?

Sen har jag tänkt på en till grej...
Man ska ju inte kalla någon tjock, det vet ju varenda människa! Men är det klokt att kalla någon för smal då?
Jag tror att det finns många som tycker att de är för smala. Men endel tror att det är okej att säga:
Åh, vad smal hon är, typ inget fett alls!
Men det kan ju vara lika dumt att säga:
Åh, vad tjock hon är, typ bara fett!

Det kan ju vara lika dumt. Det beror på, endel kan ha jättekomplex för att de tycker att de är smala.
Jag tänker tex. på Top Model. Där är ju de flesta rätt så smala och då hör jag flera som tycker att man inte ska tycka om det. Bara för att alla där är så smala och inte är helt normala, sådär ska man inte se ut, det är inte hälsosamt. Men däremot att se på Biggest Loser där alla försöker banta ner sig smala, för att de inte är nöjda med hur de ser ut. Det är helt okej?

De flesta som söker till top model är ju oftast smalare till kroppsformen och de är inget de kan göra åt, man kan vara helt frisk och vara smal också!

Blev ett väldigt långt inlägg, men jag tycker att det är väldigt viktigt att folk inte trycker ner sig själva! Sträck på ryggen och visa upp ditt fina ansikte och ett väldigt fint leende. Det kommer man mycket längre på!

2011-03-27
 17:34:09

hemma bra, men solviksläger bättre...

Hemma från konfalägret som var i helgen och jag längtar ännu mer till sommarlägret som är i typ två och en halv vecka! Ikväll blir det plugg och kanske fara och hälsa på en nykommen kusin som inte ens är en vecka än. Har bara sett en liten bild och längtar att få träffa lillen!

UPDATE: Blev inte att vi åkte dit, men nu står plugg och massa annat skoljobb högst upp på listan efter en helt underbar helg...
2011-03-26
 09:20:50

KONFALÄGER here I come

I helgen är det KONFALÄGER och jag far om bara några minuter. Kommer förmodligen inte ha tillgång till dator. Blir kanske någon kort mobilblogg om jag har något roligt att skriva om... Men tills jag kommer tillbaka på söndag får ni ha det så bra!

som vanligt går det inte så bra med mina "vinkbilder"...


... Så vi kör på en tummen upp istället. Mycket bättre!

Fixade även mina trasiga solglasögon idag också, så de kommer nog inte åka av huvudet i första taget! ÄLSKAR solglasögon:)
2011-03-25
 22:42:12

Chris Medina

Så sjukt gulligt att jag börjar gråta!
Flickvännen var med i en olycka som inte slutade så bra alls, hon överlevde men har svåra skador och där har han skrivit en låt till henne som man MÅSTE se... Kunde verkligen inte hålla borta tårarna.

2011-03-25
 17:09:31

sing for life, sing for joy

Snart blir det en The Life sjunging på EFS som börjar 19.00
Jag peppar alla att komma. Ni som går konfa och har fler gudstjänster att gå på kan jag rekomendera ikväll också, eftersom det är ungdomsinriktning på The Life...

PEPPA PEPPA!
2011-03-25
 15:14:49

Jag i några storlekar mindre...



Mamma, jag och pappa från 90talet

Jag och min underbara kusin♥




Har letat igenom i princip alla lilla små hörn med gamla bilder på mig till boken om mig. Här har ni några mer eller mindre charmiga bilder på mig från när jag var liten!
2011-03-24
 21:25:23

Hey there


Från pulkabacken idag♥ Tagen från Linneas blogg.
Vi↑ och Linnea som där var fotograf stannade längre medan resten av skolan gick tillbaka och vi hade det riktigt kul, även om man förmodligen kommer känna av några av smällarna imorn. Men det var de värt!


Har just kommit hem från kören nu också och jag är riktigt peppad på sjungningen imorn. Om du är ledig imorn kom gärna och lyssna på oss klockan 19.00 på EFS!
Om ni undrar varför gårdagens uppdatering hamnade efter är för att jag var tvungen fixa lite skolgrejer, scanna in bilder och hade dans...
2011-03-24
 17:31:15

Pulkabacken♥

Kom hem från skolan för kanske 15-20 minuter sen. Vi hade friluftsdag och jag plus ett himla gött gäng valde att åka pulka och vi hade hur roligt som helst så vi stannade kvar även fast vi redan slutat. Det var längesen jag skratta så mycket. (Eller kanske inte, har alltid så JÄTTEKUL med min underbart underbara klass!)

SÅHÄR KUL HADE VI!


SÅHÄR TRÖTT ÄR JAG NU!

Nu blir det äntligen middag också...

2011-03-22
 21:07:19

till och med jag

Till och med jag tittar på hockeyn nu, rikigt spännande. Det står 2-2 och nyss låg vi under med 0-2.
Men nu ska vi ta hem det här!



Måste ju även gilla lilla mig ny duschad, osminkad och i morgonrock... Det får man inte se varje dag va?
2011-03-22
 17:34:30

nu...

...ZUMBA!
2011-03-22
 16:14:26

Gina

Jag är absolut inte en Gina Tricot älskare alls, det är inte ofta jag hittar kläder där som matchar min stil och hur jag vill se ut. Men sen tittade jag på deras inspirations sidor... Det var ju jättesnyggt!



Jag blev jätteglad och började titta igenom deras kläder...
Men efter att ha kollat igenom sortimentet på datorn sen föll jag tillbaka. Det var inte rikigt vad jag hade förväntat mig, för att det såg fortfarande ut som det brukar och inget som jag skulle vilja ha förutom dessa skönheter:



Ska ta och kolla upp det smala skärpet och är bara intresserad om det gåt 2 varv runt. Sen högmidjejeansen vill jag verkligen ha, men har några höga jeans från kupan (second hand) som jag tänkt kapa av, så jag kanske inte behöver dem...
2011-03-22
 07:43:56

sidfläta





Ett litet experiment med flätor jag gjort imorse och nästa stopp blir på skolan.
2011-03-21
 21:43:52

ANTM 15




Ann den där tjejen som alla bara kallat konstig, annorlunda och till och med ful!
Själv så har jag alltid tyckt om Ann och jag gillar hennes annorlunda stil, utseende, personlighet. Det är de som gör henne så häftig, att hon är så otroligt egen och sticker ut från mängden normal och bara "söt"

Det är väldigt roligt att se hennes utveckling från vecka till vecka och hennes inre skönhet kommer verkligen ut mer och mer för varje vecka som går och när hon vågar visa mer personlighet, våga slappna av och helt enkelt bara vara sig själv!
2011-03-21
 20:11:38

ELF Cosmetics♥




Eyelash palette


Mist & Set


Lipstick - Posh


All Over Color Stick - Golden Peach


Shimmering Facial Whip - Golden Peach


Whaterproof Eyeliner Pen - Black


Wet Gloss lash & Brow Clear Mascara


Blending Eye Brush


Concealer Brush


12 Eye Colour Applicators

Är supernöjd med allt jag klickat hem och kan inte säga annat än att allt funkar otroligt bra och att jag inte kan fatta hur de kan vara så billiga med allt sitt smink, hela mina beställning hamnade på 250sek och då även inräknat fraktkostnaden!

Klicka er in på elf HÄR. Om det är någon av produkterna ni undrar något extra över är det bara att fråga...
2011-03-21
 19:49:44

LookHat




Jag MÅSTE verkligen inhandla en snygg hatt snart till våren/sommaren! Det är otroligt snyggt och kan verkligen lyfta upp hela looken!
2011-03-21
 16:12:42

jaa...

Asså jag som hade bestämt att jag skulle plugga idag, har några saker som helst ska vara klara i veckan, men.....





...något mycket pluggande har det då inte blivit än. Blev lite annat istället;) Men snart då jag har bloggat klart och ätit upp blir det att förbereda för föredrag och skriva på boken om mig. Har NOprov snart också, men de andra sakerna är till i veckan så det går lite före.
2011-03-21
 07:55:23

PEACE




...och snart far jag till skolan
2011-03-20
 22:16:18

Solsidan



Sista avsnittet idag och vet inte vad jag gör om det inte kommer en säsong 3... Bästa svenska serien!
Verkligen annorlunda från alla amerikanska serier, inget ont mot dem. Jag gillar amerikanske serier, men det är kul med bra svensk humor också.
2011-03-20
 22:02:49

Ni gör mig glad!



Detta gillas... Men det skulle vara roligt att veta varför statistiken höjs, om den helt plötsligt dubblas över en dag undrar man vad man skrev just den dagen. Eller vad som gjorde det...

Skulle vara kul att veta hur folk hittade hit till bloggen och vad får dig att stanna här?
Kommer säkert inte få något svar, men om någon liten gullig läsare skulle ha lust att svara skulle jag bli jätteglad:D
2011-03-20
 17:37:47

låtarna

Fick en fråga om vilka låtar jag sjunger i videon som jag la upp i veckan.
http://elsaascorner.blogg.se/2011/march/sanningen-bakom-dataskarmen.html

låt 1: Another one bites the dust - Queen

låt 2: Somebody to love - Glee Cast cover (originalet av Queen)

låt 3: Born this way - Ulrik Munther cover (original av Lady Gaga)

låt 4: Your Song - Ellie Goulding cover (original Elton John)


Here you go!

2011-03-20
 16:46:00

tre-steg



Jag borde verkligen skaffa mig någon som kan börja skrika på mig när jag börjar "överredigera" mina bilder som man brukar kalla det.

Första bilden är helt oredigerat; originalet.
På andra bilden är bakgrunden utjämnad, hyn utjämnad, ökad skärpa i ögonen, ökade kontraster och lite andra smådetaljer.
Men nu kommer vi till den tredje bilden då jag börjar gå crazy med allt! Nu är bilden inte så stor och det är tur, för annars hade det inte sett klokt ut... Själva färgen på håret blev ganska bra, men resten.
2011-03-20
 14:31:58

ute




Var ute och fotade idag. Men som vanligt med ute/naturbilder så blir det inte så bra. Det är så mycket lättare att få till porträttbilder tycker jag... Hur gör man för att fota natur?

Gräs, sol och asfalt börjar komma. Det är an bra sak i alla fall!
2011-03-20
 13:50:22

Second Hand



Jeans - Gina l Skor - Skopunkten l Skjorta - Second Hand l Väska - Second Hand l Halsband - HM

Här har ni hela dagens look som jag lovade. Kameran hamnade lite snett och det blåste så bilderna blev inte lika bra som jag hoppats på... Men soligt är det ute nu i alla fall!
Våren börjar komma med små steg nu och jag kan inte vänta till sommaren. Då behöver man bara ett par shorts och ett linne. Det är njutning på hög nivå!
2011-03-20
 10:37:15

Red Lips



Fick inte till några bra bilder på hela klädseln idag och snart måste jag fara iväg till efs. Men eftersom jag ligger väldigt efter i mina Dagens Look kategori så får ni den här bilden:)
  Ska försöka komma ihåg att ta bild senare, så ni får se!
2011-03-19
 21:06:29

själporträtt



En av bilderna jag knäppte och nu även redigerat ikväll. Blev lite knepigt med bakgrunden när halva var kritvit och andra halvan som på bilden... Men med massa kloningar, tålamod och en hel rad av olika försök så blev det rätt så bra och jag är nöjd!
2011-03-19
 19:46:17

who is that girl?




Har fotat lite självporträtt ikväll och lite bättre resultat får ni lite senare, nu ska jag nöja mig med lite redigering!
2011-03-19
 15:47:41

Finaly




Min älsklingsmobil är tillbaka från reparationen och den har äntligen täckning! Har inte kopierat över kontakterna än, men det ska jag göra snart.

När vi ändå var uppe på Solbacken passade jag på att gå till Rusta och Jula, där fyndade jag en klocka och lite ansiktsmasker.
2011-03-19
 13:19:00

Maddi Jane



Det finns så många otroligt bra sångare/sångeskor. Konstigt att man inte hört något om henne förut, eller så kanske det bara är jag som är efter?
   Det finns i alla fall grymt många bra så att det är väldigt svårt att slå igenom och bli något så stort som tex. Michael Jackson, Elvis eller Beatles gjorde på deras stortider.

Maddi Jane, otroligt bra. Även fast hon bara är 11 år! Det kan man inte tro, hon verkar mycket äldre!
2011-03-18
 22:57:31

Glada Hudik





ALLA MÅSTE SE FILMEN OM GLADA HUDIK: Hur många lingon finns det i världen?
En av de bättre Svenskgjorda filmerna jag har sett. Väldigt härliga personer med en bra historia! Man får såg ett gott skratt, tårar i ögonen och väldigt blandade, härliga känslor. Men även en tankeställare.
   Jag tror att den här filmen är en film för alla, gamla som unga och helt enkelt fantastisk!

TRAILERN TILL HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN
2011-03-18
 19:27:02

soulsister



HAHA... Bara lite smått oförberedda, men vad gör väl det? Nu blir det snart att fara till bion i alla fall!
2011-03-18
 16:27:52

...



Cissi är här idag och vi ska se på bio ikväll... Blir "Hur många lingon finns det i världen?"
2011-03-17
 21:33:56

summertime, and living is easy



Man känner ju att man blivit några nyanser närmare spöke sen i somras;)

VILL HA VÄRME, SOL OCH SOMMAR TILLBAKA NU! Tills dess får jag nöja mig med gamla bilder och sommarlåtar... "sommar sommar och sol, havet och vinder som doftar kaprifol. Sommar sommar och sol, en himmel så blå om viol..." Har säkert något fel med texten också. Men jag brukar då sjunga såhär!
2011-03-17
 18:14:29

Nu kören

2011-03-17
 17:15:45

Rikigt kung till och med

2011-03-17
 17:12:02

Congratulations(?)



Blir så less på alla sånna här som kommer upp på skärmen lite då och då, alla borde väl ändå börja fatta att det bara är fake och virus! Eller är det folk som faktiskt tror på alla blinkade rutor som kommer upp på skärmen?
2011-03-16
 21:52:00

mums



Det här kan man ju unna sig efter träningen ikväll.
Eller träning och träning. Hade kanske inte så jobbigt på dansen idag, det blev mer att experimentera men...
  Okej, jag har inget att skylla på annat än att jag var grymt sugen på en risifrutti och då tog jag en risifrutti från kylen:D
2011-03-16
 19:29:49

Sanningen bakom dataskärmen


Måste bara säga att jag gillar mina fina grimarser som kommer ibland medans man sjunger och jag är även nära på att gäspa några gånger, men lyckas hålla mig!

Det är ungefär såhär det bruka se ut och låta (lite snabbspolat) när jag sitter och bloggar, chattar, kollar bloggar och lite andra sidor på datorn...
En liten minishow som folk som bor på min gata kanske råka se någon sekund av när de går förbi föntret på vägen utanför. Vad gör ni medan ni sitter vid datorn?
2011-03-16
 16:11:13

Inspo






KÄLLA
2011-03-16
 15:38:47

plugg...


Kom just hem från skolan och jag måste verkligen plugga just nu! So-prov imorn...
2011-03-15
 21:16:43

svart och vitt

Angående detta inlägg



Vet att det inte var direkt så svårt. Men de två första som gissade rätt var Josse och Agnes!

Är den här typen av inlägg roliga att läsa? Roligt med respons och jag vill ju att bloggen ska bli så bra som möjligt och att ni ska tycka om att läsa. Det finns alltid saker att bättra och om ni har någon konstruktiv kritik, släng fram det...
2011-03-15
 19:25:52

Äppelmunkens uppgradering



Vadå Äppermunk?
Är det typ en ny smak med blandning av äpple och päron eller något?;)
2011-03-15
 16:23:02

LYCKA




Kom hit idag och jag är jätteglad! Trodde inte att det skulle komma än... Men det kan ju hända att jag räknade lite fel med tiden.

Hinner inte visa något närmare av sminket nu för att jag har massa skolgrejer som måste fixas och senare blir det att fara till 360 med mamma och köra lite Zumba.
2011-03-14
 19:53:35

Kändisbloggare

Två kända bloggare:




Någon som har någon endaste liten aning alls? Förstår att det är riktigt, riktigt svåårt jue!
(ironin där hoppas jag ni ser)

De första 2 som kan gissa rätt vilka bloggare jag försöker härma får en länkning i ett inlägg...

Fast nu har jag ju glömt den bästa av dem alla... Elsaa!;)



(Hade egentligen tänk härma massa bloggare, men sen blev det inte så lätt... Var riktigt svårt faktiskt så det fick bara bli de här)
2011-03-14
 19:28:57

HM spring




Snyggt och något åt det hållet skulle inte vara helt fel i min garderob...
Gillar det mesta som kommer ut i vår från hm, mycket åt det jordnära lite bohemiska stilen vilket jag gillar väldigt mycket.
2011-03-13
 21:05:29

Lilla landet lagom...

Borta bra, men hemma bäst och nu är jag trött och väldigt less på att sitta i bil! Men det är ju tur att jag har kommit mig från bilen då.


Kan som vanligt inte se så normal ut i alla webbilder som tas lite nu och då...


Som sagt så är jag trött just nu!!! HAHA, jag vet att jag ser ut som en ko och har en megafinne på kinden. Men jag vill bryta normen "normal". Jag tycker om folk som bjuder på sig själv och inte bryr sig om vad andra tycker. (Fast det inom en gräns så det inte blir på någon annans bekostnad)

Själv skulle jag vilja att livet var mer som en musikal, tänk om någon helt plötsligt på stan kunde börja sjunga utan att få massa konstiga blickar från folk runt omkring och att folk skulle vilja hänga med istället...
  
Har faktiskt funderat någon gång på att bara börja sjunga någon gång på torget för att se folks reaktion, men brukar glömma bort det när jag väl står där. Så det har inte blivit något av.
 Men om någon känner att den vill bryta lite landet lagoms "oskrivna regler" om att man inte kan sticka ut.
Får den gärna vara med.

Blev ett helt annat inlägg än vad jag tänkte på först, men det bara blev så nu;)
2011-03-13
 19:31:01

mobilblogg

Haha... Glömde en sak! Vi körde nyss förbi Kina. Tänkte att ni kanske skulle vilja veta det.

2011-03-13
 19:28:55

mobilblogg

Sitter i bilen och har gjort det de senaste timmarna och har märkt att jag kommer missa solsidan!! Typ helgens bästa program. Jag blir ju ledsen nu, blir inte bättre av att behöva trängas i en bil med hela familjen. Men som tur har jag min underbara spotifylista, lurar och fina smskompisar som räddar mig...

2011-03-12
 18:01:00

Final feber

The Moniker - Oh My God


Christian Walz - Like Suicide


Loreen - My Heart Is Refusing Me


Linda Pritchard - Alive


Mina favoriter från Melodifestivalen 2011 såhär 2 timmar före finalen börjar.
Jag hoppas verkligen på The Moniker nu efter som att han är den enda av mina favoriter som är i final!

Vem hoppas du på?
2011-03-12
 08:17:11

Fjällutsikt

Sitter nu nyvaken och tittar ut genom balkongdörren i Hemavan. Vi har haft helt otroligt tur med vädret, men idag ser det väldigt molnigt ut...
Hade med mig systemkameran hit. Men kan ni gissa vad? Minneskortet ligger hemma i datorn! Så inga bilder för mig inte, det känns riktigt surt. Hur kan man glömma minneskortet hemma?
Men om jag är rikigt snäll med pappa kanske jag kan få låna några mobilbilder från honom.
Min mobil är ju inlämnad på reparation nu, så jag kan inte ens fota med min mobil!
En bild från i somras på Hemavanfjället, eftersom att det har varit lite bildlösa inlägg senaste tiden.
2011-03-11
 09:46:00

KUNG

2011-03-10
 22:20:16

Hur många lingon finns det i världen?



Den här filmen MÅSTE jag se! Verkar galet rolig...
2011-03-10
 12:52:37

mobilblogg

Påväg upp i kungsliften. Det är helt fantastiskt väder med sol!

2011-03-10
 12:20:00

LooKBooK


2011-03-09
 18:44:57

mobilblogg

Nu är vi äntligen framme i hemavan efter massa timmar i bilen. Längtar till imorgon då vi åker i backarna!

2011-03-09
 12:40:00

Bye Lovers

Var typ OMÖJLIGT att få till snygga "vinkbilder"
Så ni får några tapiga hej då bilder från mig istället;)




... Ja, det är tillåtet att skratta!
2011-03-09
 10:39:55

Nelly Trend

Varför ska Print Screen knappen sluta fungera då man ska använda den?
Hade ju tänkt berätta att Nelly.com Gjort ny design, skapat en ny kollektion: Nelly Trend!

Men ni får väl kolla in sidan själv HÄR



Snart blir det Hemavan också. Kommer försöka uppdatera därifrån, men vi får se hur det går...
Annars blir det väl någon kort mobilbloggning lite då och då
2011-03-08
 21:20:53

Inne i teckningens värld

Har varit helt inne i min teckning nu senaste 2 timmarna... Går inte rikigt som jag vill, men så roligt det är att komma igång med tecknandet igen! Hur kan jag ha glömt hur roligt det är att sitta med pennorna, suddet och stompfen!

Nu ska jag gå ner och se de sista minutrarna av hockeyn och sen blir det en smaskig semla Fettisdagen i ära. Även fast jag redan ätit 3 i år, men det är så gott så vad gör det?
2011-03-08
 17:14:25

packåsna




Såhär fin är min säng just nu... Far till Hemavan imorgon och håller på att packa till det!
2011-03-08
 10:12:58

Justvendela


Hennes blogg hittar du HÄR
Har bara använt vanlig HB penna, en stompf nr2 och ett helt vanligt sudd.

Satte mig med bilden direkt när jag vaknade och det färdiga resultatet blev så här.
Jag hittade hennes blogg för ungefär 1½ månad sen och nu har jag helt förälskat mig i hennes stil!
Kolla in alla hennes snygga kläder och hennes snygga stil HÄR!
2011-03-07
 21:02:10

Born This Way?


HAHAHA...
2011-03-07
 17:42:22

Kreativiteten på topp



Jag har verkligen varit en som kunnat sitta timma efter timma och bara rita, rita och rita... Men jag har tappat inspirationen till att rita på senaste tiden. Men idag fick jag ett ryck och nu sitter jag med massa ideér!

Övre delen på bilden är ritad med vanlig blyerts och med nagellack (fingrarna ser inte lika snea ut om man ser dem rakt uppifrån)

Undra delen är målad med smink:
hela papperet - puder
ögonbrynen - ögonbrynspenna
ögonen - eyeliner, mascara och ögonskugga
läpparna - läppglans
kinderna - rouge
2011-03-07
 15:35:49

Birdeyes

Min ispiration till det här sminket var någon slags fågel det syns inte rikigt på bilderna men eyeliner vingarna blev lite som fåglar... Eller nu lät det konsitgt. Lite svårt att förklara, men jag får iaf känslan av fågel!





Blir första inlägget i kategori Smink/Skönhet...
Gillar att hålla på med smink, men har inte visat det så mycket i bloggen. Vill ni se mera av sånt?
Det enda problemet är att jag brukar vara dålig på att komma ihåg att fota mitt smink. Men om ni gillar de så kan jag försöka bättra mig på den fronten! (Plus att ibland försöker jag fota sminket, men det brukar inte alltid gå så bra heller)
2011-03-07
 11:14:18

Bara 100 dagar kvar till sommarlovet nu...

Själv har jag då redan börjat leta efter skolaslutningsklänningar... Har hittat några riktigt snygga, men endel är aningen dyra för att egentligen bara användas en/två gånger!


midsommar 2010♥
2011-03-06
 18:09:10

Björn Gustafsson




Vad hände egentligen med Björn Gustafsson? Han borde komma ut ur väggen snart tycker jag... Vi vill ha tillbaka en av Sveriges bästa komiker!
2011-03-06
 12:34:18

6 mars


HAHAHA... (paus) HAHAHAHA... måste bara få mobba min läpp lite↑

Snart far jag och lämnar in min mobil som inte rikigt mår så bra just nu så jag får drass med denna tegelsten även kallad K750i... Efter det far vi mot min faster som i veckan fyller 29 år. Grattis till henne!
2011-03-06
 09:53:49

Sunny Day



Lite inspiration så här på morgonkvisten.

Solen lyser utanför fönstret och jag börjar verkligen känna vårkänslor och kan inte vänta på att sommaren ska komma längre! Jag spricker snart.
2011-03-05
 23:26:00

Fear!



En till skräckhistorie... Jag som personligen inte gillar skräckfilmer/hemska filmer, men ändå är det mycket sånt som jag redigerar. Men det är ganska kul! För med bara små, små medel kan man ändra hela bilden.
Bara genom att ändra ljuset och färgen får man en helt annan kännsla!
2011-03-05
 22:03:16

The Moniker


Jättebra att den här låten gick till Globen!

Förstår inte hur den bara gick till andra chansen först?
Jättehärlig låt ju, hoppas att det går rikigt bra för den i Globen nu. En låt som jag tror skulle gå bra för internationellt också!
2011-03-05
 15:51:21

Inköp



Direkt efter jag kommit hem från Cissi blev det fara på stan, blev två köp som kändes lite extra i plånboken, men det var det värt idag! Matt foundation Make Up Store 249:- Jeans med hög midja Kappahl 499:-
Har länge varit ute efter jeans med hög midja, med det finns nästan igen stans, men idag hittade jag ett par som passade perfekt. Min foundation blev slut i veckan också, så en foundation var väldigt nödvändig nu.
2011-03-04
 19:33:01

Born This Way



Lady Gaga: Häftig eller har hon gått över gränsen till galen nu?
2011-03-04
 19:12:33

Free


småstjärnorna 2010

Är hemma hos min brud Cissi och vi bakar hallonpaj och den kommer antagligen bli den godaste hallonpajen i hela världshistorien... Måste ju fira att det ÄNTLIGEN har blivit sportlov, I'm free!!
2011-03-03
 18:10:34

Nu...

... drar jag till kören:D
2011-03-03
 16:28:16

Jackie Jackson on Oprah

http://www.oprah.com/oprahshow/Oprahs-Heartthrob-Surprise-Video
http://www.oprah.com/oprahshow/Oprahs-Heartthrob-Surprise-Video
http://www.oprah.com/oprahshow/Oprahs-Heartthrob-Surprise-Video



Klippet är på när Oprah får träffa sin första kändiskärlek som barn: Jackie Jackson från Jackson5.
Såg det avsnittet typ förra veckan när jag var sjuk och har försökt hitta klipp från själva daten också, men det verkar inte finnas ute på nätet.

  Kan man annat än älska Oprah?
2011-03-03
 15:55:09

Me and my webcam

önskar att jag hade tid att göra något roligt inlägg just nu, men eftersom att jag måste göra so så bloggar jag lite senare idag...




Sen tänkte jag att ni säkert vill ha mina fina webbilder som lite då och då brukar slinka in i bloggen (eller rätt så ofta på senaste tiden) Otroligt smickrande bilder om jag får säga det själv...
2011-03-02
 22:13:48

2 dagar!

Kan inte greppa att det bara är 2 skoldagar kvar fram till sportlovet. Allt går så fort, det var ju nyss januari och nu är det mars. Men skönt ska de allt bli med lov i alla fall!
  Själv ska jag till Hemavan i några dagar på lovet, inte hela veckan. Men några enstaka dagar.

Jag vet att flera redan haft/har sportlov, vad ska/har ni gjort/göra på sportlovet? (blev en konstig mening med många "/" Men bor man i ett avlångt land så gör man)


såhär konstig och glad blir jag när jag äter yoghurt och tänker på lovet... Då vet ni det, så ni slipper undra tänkte jag;)
2011-03-02
 19:28:20

Dagens Look





Dagens ganska avslappnande look med en urkass webb. Bara för att kameran har slut batteri och hinner inte fixa med den innan dansen när jag har andra saker att fixa också...
2011-03-02
 19:22:11

Vadå underbarn?

Emily Bear:


Emily på Ellens show när hon endast var 6 år gammal:


Emily på Ellens show när hon var 8/9 år gammal:


Jag som har spelat piano i 4 år känner mig så otroligt dålig gämförelse med henne! Men det förstås, jag är ju inte direkt något underbarn som går i Mozarts spår? Men helt otroligt duktig hon är och att hon skriver den mesta musiken själv är ofattbart!
2011-03-02
 18:30:38

Kate Pe



HUR HÄFTIGT VAR INTE DET HÄR?
hennes LookBook sida:http://lookbook.nu/paniekscelencja

Vill ha hennes hatt, hennes hår, shortsen och kängorna!
2011-03-02
 17:35:58

Charlie Sheen


http://video.se.msn.com/watch/video/se-sheens-helgalna-intervju/ahvcbd8i?src=v5:share:v5:share:permalink&from=sharepermalink-v5:share:permalink


Titta på klippet!



Charlie i sin intervju:

"I have speed, I have one gear, GO!"
"How do you survive that?"
"Becuse I'm me, I'm different... I have a different brain, a diffrent heart!"
"Are'nt you afraid of dying when you take so many drugs?"
"No, dying is for fools"


Jag tror inte att Sheen mår så rikigt bra just nu och jag tror inte att han är helt drogfri om jag ska vara ärlig. En människa som är helt klar i huvudet pratar inte på det sättet. Man ser det på honom också.

Jag kan helt ärligt inte förstå männsikor som börjar med droger när man vet att man blir fast och har så många hemska exemplen på hur allting slutar! Jag skulle bara vilja att alla slutade! Våga stå upp för dig själv och se till att inte göra något dumt och falla för något grupptryck!! STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV, DET TJÄNAR DU OCH ALLA ANDRA PÅ. Du kanske blir det första att säga emot, men förmodligen inte den sista. Om en vågar ta steget att säga nej kommer det andra som hakar på!
2011-03-02
 16:01:27

WE ARE THE WINNERS


HAPPYFACE

Idag på skolan på idrotten hände det ofattbara det var tjejerna som spelade innebandy: 8a mot 8c (8c är min klass)
Våran klass har alltid varit klassade som den minst sportiga klassen och gissa vad som hände idag?
VI VANN! (Vi behöver ju inte bry oss om att de egentligen gjorde fler mål, och vann fler matcher. MEN DET VAR JU SISTA SOM VAR AVGÖRANDE) och vi tog dem med 2 - 1!!

Själv kände jag mig lite som en murbräcka som skulle krossa allt som var ivägen (kanske något överdrivet, men skulle det vara roligt att läsa annars?.... nej) Jag sprang omkring som en virrig höna och svängde på innebandyklubban. Men jag stoppade därimot väldigt många skott!

Nu ska jag och Fanny fika! Välförkänt efter tuffa matchen idag på skolan...
2011-03-01
 20:44:39

Sofias Änglar



Någon mer än jag som älskar Sofias Änglar?

 
De hjälper folk som har problem eller har hänt hemska saker i livet och behöver hjälp i huset hemma.
Typ som en svensk version av extreme home makeover fast väldigt mycket mindre extremt, mera lagom... Som hela Sverige "Landet Lagom".
2011-03-01
 17:09:01

sommarcollage



Jag börjar själv bli väldigt sugen på alla sommarkläder och accecoarer som sakta men säkert börjar rulla in i butikerna på stan och på nätet. Här har vi tio härliga sommarplagg från H&M som förhoppningsvis finns hemma hos mig till sommaren!
2011-03-01
 16:38:57

cowboy?


Gillar skorna från HM och för endast 399:-
Fast på ett sätt ser de lite ut som cowboyboots. Men ett par nya senvinter/vårskor kommer nog inhandlas snart.